Lederkonferanse

GetFileAttachment-2.jpg

2 intense, men innholdsrike, inspirerende og faglig sterke dager er nå over. Jeg har deltatt på min første ledersamling i Delta. Ledelse, kommunikasjon og politisk påvirkning sto på agendaen. Det er temaer som man kunne ha diskutert og fått faglig input i flere dager. Men jeg må innrømme at to dager var nok, med tanke på at all informasjonen skal fordøyes og bearbeides. Jeg har nå kommet hjem og slengt bena på bordet. Gleder meg til å stå opp i morgen å ta fatt i allt det faglige stoffet som vi fikk server på Klækken hotell.

GetFileAttachment-1.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s