studiedager

Jeg har nå tilbrakt fire lærerike dager i Hønefoss. Admio i Delta samarbeider med Høgskolen i Sørøst-Norge om studiet nettverk og påvirkning. Kurset har gitt meg avgjørende verktøy til lederrollen i Kulturforbundet og en giga utfordring. Eksamen vil ikke bli noe piece of cake. Pensumlitteraturen som jeg slukte i forkant av kursdagene ga meg en boost. Men da vi fikk tildelt deleksamensoppgaven, så fikk jeg en real bakoversveis. Ingen enkelt oppgave med andre ord. Så nå gjelder det å ta i et tak for å oppnå økt kunnskap, refleksjon og gode resultater.

img_0683


Det som har vært mest slitsomt disse dagene har vært å pendle frem og tilbake for å undervise både mandag og tirsdag kveld. Å ha to 14-timers arbeidsdag på rad (ja, det var avreise kl 07.40 og ankomst 21.30 på mandag og 22.24 på tirsdag) var litt i overkant ambisiøst av meg. Men jeg er trofast mot mine pilateskunder og stiller opp til avtalt tid. Men det medførte at jeg rakk ikke annet enn å spise middag da jeg kom hjem fra Hønefoss, svare på mail og ta tak i hastesaker, for så å fyke ut døra igjen.

Det var derfor ekstra deilig å kjøre opp til Klækken hotell onsdag ettermiddag, krype under dyna i et nydelig hotellrom for en høneblund, avslutte dagen med en dukkert i bassenget og starte torsdag morgen med ett oppfriskende morgenbad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P2010194.jpg


My survival kit de siste dagene (i tillegg til disse studietipsene) har vært å våkne opp til orkideen min, som nå blomstrer for fullt, og starte dagen med en kopp kaffe =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s