Kulturforbundet i Arendalsuka

Kulturforbundet i Delta var tilstede under Arendalsuka, som er en årlig arena for nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv. Styreleder Lena Hillestad startet uken før jeg tok over fra torsdagen. Det har vært en hektisk uke fra morgen til kveld. Dagene var fylt med debatter, arrangementer, møtepunkter, stand og hygge. Ukens høydepunkter var Deltas debatt om verdiene i fremtidens arbeidsliv, partilederdebatten, kulturdebatten om åndsverksloven, «Kollisjon» med dans og appeller, og ikke minst det å bli kjent med ledere fra andre organisasjoner og virksomheter.

⇒ Les mer om Delta under Arendalsuka her

⇒Les 5 grunner til å bli medlem av Kulturforbundet i Delta her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s