Dancing Times

Sommerferien har endelig begynt. Etter å ha stått flere timer med hodet ned i kofferten for å prøve å knekke koden på hvordan man koker to uker med klær ned til 23 kg, er jeg nå omsider i Edinburgh. Her skal jeg slappe av i ett par dager før ferden går videre til Danmark sammen med min familie. Jeg ser frem til å tilbringe de neste dagene med shopping, sightseeing og spa. Jeg sitter nå på en koselig restaurant i Edinburgh New Town, og leser magasinet Dancing Times, Storbritannias ledende dansemagasin. Det var interessant å lese om Zoë Anderson veldedighetsarbeid med Ballet Works, historien om Bolsjoj Ballettens besøk i London 60 år tilbake, og oversikten over forestillinger i inn- og utlandet.

IMG_6271.jpg

 

My summer vacation has finally started. After I spent hours of packing my suitcase, trying to break down two weeks of clothing down to 23 kg, I am no finally in Edinburgh. Here I will relax for a few days before I am heading up to Denmark to spend time with my family. I’m so looking forward to spending the next few days shopping, sightseeing and relaxing at a spa. Now I’m at a wonderful restaurant in Edinburgh New Town reading the magazine Dancing Times, Britain’s leading dance monthly. I find it most interesting to read about Zoë Anderson charity work with his Ballet Works, the history of the Bolshoi Ballet visiting London for the last 60 years, and the overview over the performances in both Britain and Europe.

IMG_6274.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s