Velkommen til bloggen Danseperspektiv

Å skrive en blogg med danseanmeldelser er noe jeg har tenkt på lenge. Men det var først da jeg begynte å skrive blogginnlegg for CODA Oslo International Dance Festival, at jeg bestemte meg for å gjøre ord til handling.

 

Jeg heter Benedicte Marie Bjerke og er skribenten for bloggen “Danseperspektiv”. Med bloggen skal jeg skrive anmeldelser til danseforestilinger, stille kritiske spørsmål til dagens problemstillinger i dansemiljøet, og intervjue aktuelle dansere og koreografer. Med bloggen ønsker jeg å være en bidragsyter til å oppnå økt fokus på danseforestillinger, samt vekke en danseinteresse hos den vanlige “mannen i gata”.

I bloggen skal jeg gi mitt personlige syn og bidra med mine erfaringer. For i bagasjen har jeg blant annet en bachelor i både klassisk ballett fra Kunsthøyskolen i Oslo, og Kultur og ledelse fra Handelshøyskolen BI, jeg driver To the Pointe Ballet Productions som er Norges eneste freelancekompani i klassisk ballett, jeg er aktiv i ulike verv innen ballett og kultur, i tillegg til å jobbe for Dansens Hus som administrasjonsassistent.

Jeg ser frem til reisen med bloggen «Danseperspektiv», og ønsker dere en riktig fornøyelse =)

DSC_1820

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s